Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN PRED PONIŽENJEM Novosađani dali treći, pa četvrti gol, nestvarne scene u Humskoj (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Šta se desilo ove subote uveče sa Partizanom? Šokantno je delovao prvi gol Mladosti GAT, još šokantnije drugi, posle samo 10 minuta igre. Do kraja poluvremena crno-beli nisu uspeli da se sastave.

Italija: Na meču Udineze – Sasuolo, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru ug 1P2+.

Malobrojni navijači su se ponadali renesansi u nastavku. Umesto toga, usledio je još jedan težak udarac.

Ekipa Ljubomira Ristovskog je posle deset minuta u nastavku postigla najpre treći, a potom i četvrti gol! Strelac pogotka za 3:0 bio je Msksimović u 54. iz penala, a samo četiri minuta kasnije Milić je povisio na 4:0!

Poniženje kakvo niko nije ni sanjao.

1 komentar

1 komentar

  1. Cile Mile

    11.02.2023. at 20:00

    Stan,Mladosti stani stani….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.