Budimo u kontaktu

ABA LIGA

KAKVO POJAČANJE Cedevita angažovala evroligaškog igrača s NBA iskustvom!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Zoran Dragić u dresu Efesa (Foto: Starsport)

Biće ovo i te kako zanimljiva sezona u ABA ligi. Pored jakih beogradskih večitih rivala Crvene zvezde i Partizana i podgoričke Budućnosti, očigledno da ni Cedevita Olimpija neće da sedi skrštenih ruku kad je sastav u pitanju. U Ljubljanu je stiglo veliko pojačanje.


FRANCUSKA: Kvota naše kladionice na pobedu PSŽ protiv Liona je 2.05. Meč počinje u 20:45.


“Zmajčeki” su angažovali Zorana Dragića (32)! Posle samo dva meseca dobio je otkaz u Žalgirisu, ali je usledio ekspresni poziv Ljubljančana koji se ne odbija. Iza sebe ima iskustvo igranja u NBA, nosio je dresove Feniksa i Majamija, ali nije uspeo da se nametne i ostavi dublji trag, poput njegovog brata, Gorana (Majami).

Posle 10 godina Zoran se vraća u slovenačku košarku. U rodnoj zemlji je igrao za Iliriju, Janču, Slovan i Krku. U Evropi je igrao za Himski, Armani, Efes, Baskoniju… Nema nikakve dileme da je Cedevita Olimpija napravila pravu stvar angažovanjem ovog iskusnog igrača.

U KINI JE SVE MOGUĆE Sudije otišle da pogledaju spornu situaciju, za zapisničkim stolom im pustili drugu utakmicu (VIDEO)

NAPUNIO JE 53 GODINE… Kako sam upoznao Mihaela Šumahera

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.