Budimo u kontaktu

KATAR 2022

KAPITEN TADIĆ PRED BRAZIL Nasmejani smo, želimo da uživamo i učinimo Srbiju ponosnom!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Kapiten "orlova" Dušan Tadić na pres konferenciji u Dohi (Foto: Starsport)

(Od specijalnog izveštača iz Dohe)

Za Srbiju igra dugo, a ovo mu je drugi Mundijal. Predvodiće drugove sa kapitenskom trakom i širi optimizam pred megdan sa jakim Brazilom. Uvek je Dusan Tadić inspirisan za velike uloge, a njegov učinak je baš važan i dobio je pohvale od selektora.


SVETSKO PRVENSTVO Belgija od 20 časova igra protiv Kanade. Kvota na “keca” je 1.55 u kladionici MaxBet.


Mnogo nam znače reči selektora. Dolaskom Stojkovića insistira se na tome da imamo ideju, da dominiramo nad protivnikom, da inteligencija pobeđuje. Treba imati hrabrosti, borbenosti, agresivnosti, ali dobra lopta i dobar pas prave razliku. Naše je da slušamo, upijamo svaki savet i onda nema greške – kaže Dušan Tadic.

Atmosfera u timu deluje da je baš dobra.

Uvek sam nasmejan. Srećan sam što sam ovde. Otkad je Mister Stojković došao, svi smo nasmejani, nikada nije bilo ovako, atmosfera je prava. Hoćemo da uživamo i da se predamo momentu – poručio je kapiten “orlova”.

Naša grupa je najteža na Mundijalu.

Jeste, ovo je najteža grupa, Srbija nije imala sreće. Možda je Brazil favorit, slažem se sa tim. Meč između Srbije i Švajcarske biće interesantan, repriza onoga od pre četiri godine. Srećan sam što ćemo igrati sa Švajcarskom da budem iskren. Mislim da je Brazil sjajan tim, i individualno i timski, potpuno sam saglasan sa selektorom da su jedan od glavnih favorita, ali fokusirani smo na nas, na naš kvalitet, želimo da vidimo sjajnu Srbiju, da učinimo zemlju ponosnom i glavni fokus je na nama.

Iskustvo je veće nego pre četiri godine.

Postoji razlika i pokušaćemo da se kvalifikujemo za sledeću rundu. Ovde je dosta igrača sa prošlog SP, imaju dragoceno iskustvo. U najboljim su godinama, neka se prepuste i uživaju, neka rade ono što su dosad radili i neće biti problema.

Podrška se oseća sa svih strana.

Nama to mnogo znači na polju samopouzdanja. Porodica je tu i svi jedva čekamo utakmicu, a pokušaćemo da ovde ostvarimo dobre rezultate – poručio je na kraju kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.

PROČITAJTE JOŠ:

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI: Ne verujem da su Brazilci slali dron! Kostić jedini pod znakom pitanja!

SJAJNO! “Orlići” maksimalnim učinkom u elitni krug kvalifikacija za EP

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.