Budimo u kontaktu

ITALIJA

KASANO UDARIO NA VLAHOVIĆA: Napravio je senzacionalno pogrešan potez! Nadam se da Alegri neće menjati sistem zbog njega!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dušan Vlahović na udaru Antonija Kasana (Foto: Beta/AP)

Antonio Kasano bio je čudo od deteta kada se kao tinejdžer pojavio u dresu Barija, a potom Rome gde je stekao slavu. Ne može se reći da nije imao kasnije uspešnu karijeru, nosio je dres skoro svih najvećih klubova na “čizmi” sem Juventusa.


KIPAR Od 15 časova APOEL dočekuje Doksu, a kvota na igru 1-1 u kladionici MaxBet je 2.10. Vujadin Savić i drugari igraju sve bolji fudbal.


Ipak, Antonio Kasano je ostao upamćen kao “loš momak” italijanskog fudbala. Čovek koji nije imao dlaku na jeziku. Sada je momak rođen na obali Jadranskog mora udario na Dušana Vlahovića. Smatra da je Srbin pogrešio tim, da je trebalo prvo da se razvija na nekoj međustanici.

Da li je Vlahović povukao pravi potez? Ne, taj je potez senzacionalno pogrešan. Bolje bi mu bilo da je napravio neki međukorak i otišao u klub poput Arsenala ili Totenhema. On može postati jak, ali ovo je riskantan korak jer moraće pokazati više nego što je dosad pokazivao u Fiorentini. Ukratko, po meni je ovo riskantan potez i kluba i igrača – rekao je Kasano.

Nekadašnji reprezentativac Italije je rekao da se nada da Masimilijano Alegri neće da menja sistem igre zbog Srbina.

Juventus je napravio neočekivan potez, ali ja sam siguran da Masimilijano Alegri neće menjati svoj stil igre. Igraće kao što je igrao i dosad. Juventus s Alegrijem na klupi će ovako izgledati – istakao je Kasano.

NISU SE BAŠ PRETRGLI Vlahovića sačekao poklon u svlačionici, ali kakav? (VIDEO)

UH, DA TI SRCE STANE Dileta Leota ima novi hobi – ples oko šipke (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.