Budimo u kontaktu

ITALIJA

UH, DA TI SRCE STANE Dileta Leota ima novi hobi – ples oko šipke (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dileta Leota vežba ples oko šipke (Foto: Dilleta Leotta/Instagram)

Zaludela je svojom lepotom i izgledom sve ljubitelje fudbala širom planete. Zasluženo je ponela epitet najlepše sportske novinarke na svetu.


ENGLESKA Derbi u nedelju od 14.30 dočekuje Birmingem, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.40.


Diletu Leotu prati više od osam miliona ljudi na Instagramu. Sada je prelepa Italijanka bujnih grudi rešila da obraduje sve svoje pratioce.

Voditeljka i novinarka televizije “DAZN” je otkrila novi hobi. Ples oko šipke. Naučila je neke korake, ali je to i dalje daleko od dobroga. Ipak, pokazala je savršeno izvajano telo, a tehnika će doći vremenom. Uživajte:

KAŽU “PROPAO KAO ŽETON” Adrijano u vezi sa prelepom Brazilkom koja ga je naterala da smrša i prestane da pije (FOTO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.