Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Kek ljut posle poraza: Nismo imali ja*a

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Matjaž Kek (Foto: Starsport)

Fudbaleri Slovenije su pretrpeli i drugi poraz u Ligi nacija. Posle Švedske, sada ih je savladala i Srbija, pošto je u Beogradu bilo 4:1.


LIGA NACIJA: U ponedeljak od 20:45 igraju Island – Albanija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.60. 


Selektor Matjaž Kek bio je vidno nezadovoljan.

– Čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi. Igrali smo nedostojno za jednu reprezentaciju. Nedostajalo nam je discipline i odgovrnosti. Primorani smo da iosvežimo ekipu. U poslednjih minuta je to bila rasprodaja ugleda, pogotovo kada smo primili dva gola. Nismo imali ja*a – rekao je Kek i dodao:

Neverovatno je da smo tako igrali na tom nivou. Od prvog minuta smo igrali loše. Dali smo lep gol. Ono što je protiv Švedske bilo dobro, sada nije valjalo. 

U odnosu na meč sa Norveškom, srpski selektor Dragan Stojković je uveo neke nove igrače.

Srbija je igrala sa osam novih igrača, ali tu se vidi širina i kvalitet Srbije. Ponovo smo odigrali loše kao protiv Hrvatske u Splitu kada smo izgubili sa 3:0. Polazim od sebe, ja sam odgovoran, to što radim nije dobro. Ipak, svi treba da se pogledamo u oči. 

Na kraju je bilo pitanje da oceni igru Srbije.

– Ne bih sada ocenjivao protivnika. Dovoljno govori da se plasirala na Mundijal. Želim joj mnogo sreće. Na Mundijal se ne dolazi slučajno ili uz pomoć sreće – zaključio je Kek.

PROČITAJTE JOŠ:

BIĆE OVO DOBRO Moćna Srbija srušila Sloveniju, uz tri gola glavom, pogodio Jović! (VIDEO)

SKENER MAXBET SPORTA Sergej je genije, krug kandidata za Katar sve širi, Srbija ima moćno fudbalsko naoružanje!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.