Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NIJE SVE U NOVCU Šta mu vredi što je najskuplji ikada, kada je precrtan

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kepa Arizabalaga (Foto: Beta/AP)

Visina fudbalskih transfera koji iz godine u godinu probijaju granice normalnog, ponekad nije u skladu sa realnim kvalitetom fudbalera. Uostalom, još je legendarni ser Aleks Ferguson svojevremeno izjavio da ne postji igrač koji vredi 100 miliona evra. U ovom slučaju jde to nešto manje, ali je svakako teško razumljivo.


Na meču Đirona – R. Sosijedad, naša kladionica nudi kvotu 3.60 za igru 1&3+.


Čelsi je leta 2018. Atletiku iz Bilbaa platio 80 miliona evra za golmana Kepu Arizabalagu. Letos ga je pozajmio Real Madridu kojem je bila potrebna zamena za teško povređnog Kurtou. U početku je bio prvi izbor Karla Anćelotija, ali je potom prednost dobio Ukrajinac Andrej Lunjin. Delom i zbog povrede, od poslednjih 10 ligaških utakmica Španac je branio samo na dve.

Prema pisanju španskih medija, “kraljevski klub” neće da ponudi Arizabalagi trajniji ugovor.

– Real Madrid nije zadovoljan Kepom. Golman će da se vrati u Čelsi na kraju sezone. Ova odluka mu je već saopštena – pišu Španci.

Ostaje da se vidi kako će to da utiče na status Đorđa Petrovića koji je na golu Čelsija zamenio povređenog Roberta Sančeza i brani veoma dobro. Uprkos porazu od Liverpula pre nekoliko dana (4:1), bio je najbolji fudbaler “plavaca”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.