Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

Kerkez oprezan posle žreba: Fudbal u Luksemburgu je u usponu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Kerkez (Foto: FK Čukarički)

Fudbaleri Čukaričkog saznali su prvog rivala u kvalfiikacijama za Ligu konferencije, a to je Rasing iz Luksemburga. Prvi meč se igra 21. jula u Luksemburgu, a revanš je nedelju dana kasnije. Trener Dušan kerkez je oprezan iako na papairu deluje da su “brđani” favoriti.


ARGENTINA: Od 19 igraju Barakas – Union Santa Fe, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.25. 


U Evropi nema lakih rivala, znali smo to i pre žreba. Ostaje nam da se maksimalno spremimo za Luksemburžane, čiji fudbal je u velikom usponu. Do prvog evropskog ispita u Luksemburgu ima još dosta vremena, ostaje nam da se na Bledu spremimo za sve izazove koji nas očekuju. Najpre za start u Superligi, s obzirom na to da nas pre duela protiv Rasing uniona očekuju i dva teška meča, protiv odličnog TSC-a i ekipe Novog Pazara u gostima – kazao je Kerkez, a prenosi sajt Čukaričkog.

Jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog, kapiten Marko Docić, istakao je zadovoljstvo zbog žreba, ali ujedno i pozvao na oprez.

Moramo da budemo zadovoljni žrebom. Protivnika još uvek ne poznajemo, ali ćemo imati dovoljno vremena do prve utakmice koja je za nešto više od mesec dana. Očekujem da prođemo u treće kolo, to nam je svakako cilj. Ni sa jednom ekipom u ovakvom takmičenju nije lako, neće biti ni sada. Opet, imamo dovoljno iskustva, siguran sam da smo se i dobro pojačali, sa momcima koji imaju internacionalnog iskustva, to će nam mnogo značiti u Ligi konferencije – istakao je Docić.

PROČITAJTE JOŠ: 

UBRZANO SE RADI U HUMSKOJ Partizan želi iskusnog štopera iz Belgije, Šehović potpisao

OHI I ZVEZDA? Ne interesuju se samo Amerikanci… Stav kluba je…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.