Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UBRZANO SE RADI U HUMSKOJ Partizan želi iskusnog štopera iz Belgije, Šehović potpisao

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Radovanović u dresu Spartaka (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu, ali tim je daleko od formiranog. Veliki posao je pred šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom i upravom kluba.


FRANCUSKA: Kvota naše kladionice na pobedu Asvela protiv Monaka je 1.65. Meč počinje u 20:30.


Odlaskom Nemanje Miletića ostala je rupa u odbrani. Pre svega jer je odlazak najavio i standardni Igor Vujačić za kog postoje određena interesovanja, a ona bi uskoro mogla da prevagnu u ponude, jer je Crnogorac odlično igrao za reprezentaciju tokom Lige nacija. Bojan Ostojić se penzionisao, pa je odbrana “parnog valjka” ostala na Siniši Saničaninu.

Kao potencijalna pojačanja pominjali su se Svetozar Marković i Lazar Rosić. Sveta čeka okončanje spora sa Olimpijakosom, dok je visoki štoper iz Portugalije poručio da ne može da igra za Partizan jer je veliki zvezdaš. Opcija je Vladimir Golemić kome je istekao ugovor sa Krotoneom, a kako “Telegraf” saznaje nova želja uprave kluba iz Humske je Aleksadnar Radovanović.

Čovek koji je prošle sezone nastupao u Belgiji za Kortrajik. Ipak, ova misija nije laka, jer iskusni Šapčanin ima još dve godine ugovora sa klubom. To znači da bi Partizan morao da plati određeno obeštećenje za njegov dolazak. Međutim, generalni direktor Miloš Vazura je najavio da je klub spreman da ovog leta plaća obeštećenja za igrače.

Aleksandar Radovanović je karijeru počeo u Mačvi, a potom se preselio u OFK Beograd. Kasnije je u Superligi Srbije nosio dres Spartaka iz Subotice i Vojvodine. Iz Novog Sada se preselio u Lans, da bi prošle godine potpisao za Belgijance. Za Kortrajik odigrao je 33 utakmice ove sezone i bio je starter.

Šehović potpisao (Foto: FK Partizan)

ŠEHOVIĆ DA ODMORI UROŠEVIĆA

U međuvremenu Partizan je postpisao ugovor sa levim bekom Zlatanom Šehovićem. On je pre tri godine napustio Humsku, ali se sada vratio kući. Potpisao je trogodišnji ugovor.

Sarađivao sam sa šefom Stolicom dva puta do sada, u reprezentaciji do 17 godina i u mladoj do 21 godine. Po mom mišljenju, on je sigurno najbolji naš trener trenutno, tako da mislim da je Partizan doneo pravu odluku dovođenjem njega za šefa stručnog štaba. Mnogo sam srećan i uzbuđen što ćemo opet sarađivati. Partizan sam pratio ove dve i po godine konstantno, svaku utakmicu. Baš svaku! Zato znam gde dolazim i spreman sam! Svi znamo šta sledeća sezona donosi, koliki je ulog, to je Liga šampiona za osvojeno prvo mesto, a ciljevi u Partizanu su uvek najveći, tako da i ja dolazim sa najvećim ciljevima i očekivanjima i mislim da je ekipa spremna, a i da sam ja spreman za sve što nas očekuje! – zaključio je Šehović.

PROČITAJTE JOŠ:

DRUGO KOLO KVALIFIKACIJA ZA LŠ Dinamo pogledala sreća u žrebu, Olimpijakos čekaju muke

LIGA KONFERENCIJE Sreća uz Radnički i Čukarički, Rijeka zgazila “minu”

 

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.