Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KLS IZDAO SAOPŠTENJE: Jasna namera da se unize srpska košarka i naša zemlja

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Grujin (Foto: Starsport)

Ustalasalo se u srpskoj košarci. ABA liga je objavila termine finala plej-ofa, a oni se poklapaju sa terminima finala Košarkaške lige Srbije (KLS).


SUPERLIGA SRBIJE: U nedelju od 18 igraju Mega – FMP, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.


Nedugo potom saopštenje je izdala Crvena zvezda. Potom je i KLS izdao saopštenje koje je potpisao direktor Aleksandar Grujin. Saopštenje prenosimo u celosti:

Košarkaška Liga Srbije je neprijatno iznenađena saopštenjem koje je ABA liga izdala 03. juna 2023. godine i određivanjem termina finala regionalne lige koji su u direktnoj koliziji i preklapaju se sa terminima završnice Suprlige Srbije. Sa žaljenjem konstatujemo da je i ovim činom pokazano veliko nepoštovanje prema Republici Srbiji, srpskim klubovim i srpskoj košarci u celini!

Nije jasna namera pojedinaca koji su uradili ovo samo tri dana pošto su određeni termini finala prvenstva Srbije, osim da na ovaj način unize srpsku košarku, srpsku ligu, ali i našu zemlju koja izdvaja velika sredstva za razvoj košarke i uostalom koja je i nosilac najvećeg kvaliteta u ABA ligi.

Košarkaška liga Srbije neće odstupiti od svojih termina finalnih utakmica, ne samo zbog samopoštovanja, već i zbog činjenice da smo u želji da ne remetimo već poremećen kalendar koji ugrožava i kraj takmičarske sezone, a i početak priprema naših nacionalnih timova, čekali više od tri nedelje kako bi se neko udostojio da odredi termine finala ABA lige! I to je uradio na najgori mogući način, stvarajući novi problem, bez ikakve fleksibilnosti.

8 Komentara

8 Comments

  1. Samrok

    03.06.2023. at 23:23

    Naravno da je to u pitanju.Kad su grobari mislili o Srpskoj kosarci.Evo sada i kamerunce uigravaju za njihovu reprezentaciju.

    • Krcun osnivac corkan legenda

      04.06.2023. at 08:06

      Irac ne s**i 80& kosarkasa koji su osvajali velike trofeje su bili iz partizana ili si klinac pa ne znas da su Partizan naterali da igra jadransku ligu jedini koji nije hteo da je igra ili si bezobrazan I licemer kao svi rupasi.

    • Dušan

      04.06.2023. at 09:23

      Argentince,crnogorce,crnce i bosance

    • Vlada

      04.06.2023. at 19:27

      Mogao bi ti malo da se potrudiš da naučiš srpski jezik, pre nego nastaviš sa srbovanjem. Možda vas limenke mrze jer ste najveći Srbi, ali možda, samo možda, zato što ste pokvareni nepismeni džeparoši i prevaranti. Poyy

  2. Dušan

    04.06.2023. at 09:18

    Mogao je gdinGrujin da bude kreativniji i pismeniji a ne da mu Čović piše saopšte nje.Parizan je takođe srpski tim ali Grujinu to nije jasno.Partizan je nateran da igra ABA od strane Čovića.

    • Sinke

      04.06.2023. at 11:37

      Pa da je Partizan srpski klub igrao bi našu ligu, ali posto nije onda i ne igra.

  3. tomas

    tomas

    04.06.2023. at 15:27

    Kakva bre Ksl sta znaci osvojena titula? Gde moze sa njom da se plasira ? Rekreativno takmicenje FMP filijala, na osnovu cega Zvezda igra finale ? Pa na osnovu plasmana u ABA ligi a ko je naterao nase klubove da igraju ABA ligu pa zna se Zvezda iliti FMP , Partizan je jedini bio protiv ABA lige ali je bio nateran da igra ako hoce da igra evropu.ABA LIGA jedina donosi plasman u evropu i jaca je po rangu kao sto je Evroliga jaca od ABA lige, zasto se Zvezda ne oglasi kad evroliga stavi termine kad igra i reprezentacija, zasto tad nisu patriote i ne igraju za reprezentaciju a nek Evroliga saceka .Ove sezone su prvi put pustili neke ograce jer se Partizan oglasio pre i rekao da ce dati igrace za reprezentaciju a pre toga nisu ni pomisljali da puste igrace ili da pisu saopstenja evroligi

  4. RV

    04.06.2023. at 20:59

    Haha, strašna vam je ta KLS. Neko se batraga celu sezonu i onda na kraju dođe nekakav Čović sa svoja dva FMP-a da uzme ćup.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.