Budimo u kontaktu

NBA LIGA

KLUB MU NIJE DOZVOLIO DA IGRA NA EVROBASKETU Srpskom NBA košarkašu danas polupan auto u Beogradu (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksej Pokuševski je u Beogradu (Foto: Beta/AP)

Nadala se Srbija da će mlada nada NBA lige Aleksej Pokuševski da debituje za našu selekciju, ali Oklahoma to nije dozvolila. Amerikanci žele da se krilo spremi za novu sezonu najjače lige sveta.


LIGA EVROPE Partizan od 21 čas dočekuje AEK iz Larnake. Pokušaće da nadokandi gol minusa sa Kipra. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.63.


Dok se reprezentativci Srbije pripremaju u Staroj Pazovi za Evrobasket, Aleksaj Pokuševski privodi kraju odmor u Beogradu. Nažalost, on mu je danas bio težak.

Naime, košarkašu Oklahome neko je danas razbio prozor na automobilu. Aleksej Pokuševski je sliku okačio na Instagramu, a potom je ona postala viralna na drušvenim mrežama.

Nije poznat razlog zbog kog je razbijeno staklo na automobilu Alekseja Pokuševskog. Užasan događaj koji nas je vatio u neka ne tako davna vremena kada su se ovakve stvari u Beogradu dešavale redovno.

PARTIZAN BACA SVE NA OFANZIVU Stolica u tim vraća ovog igrača, moguća promena na desnom boku

HAOS U BARSELONI Kesi i Kristensen za tri dana odlaze besplatno! Šta će da bude sa Levandovskim?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.