Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Kolubara odlazi u “grotlo” Novog Pazara, želja je nastavak pobedničke serije

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Dejan Đurđević i Nikola Janković (Foto: FK Kolubara)

Ovog vikenda igraju se utakmice 23. kola Superlige Srbije. Jedan od najzanimljivih duela biće odigran u Novom Pazaru, gde gostuje Kolubara.


LA LIGA: U subotu od 14 igraju Granada – Viljareal, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05. 


Po mnogim mišljenjima ovo je ključna utakmica Novopazaraca i sve osim pobede gurnulo bi ih bliže direktnom ispadanju iz lige. Za razliku od njih, ekipa iz Lazarevca, osokoljena pobedom protiv Voždovca na otvaranju prolećne polusezone, u duel ulazi dosta rasterećenije.

Da u Novi Pazar odlaze bez velikog pritiska, potvrdio je i trener Kolubare, Dejan Đurđević.

Mirno i staloženo idemo u Novi Pazar da uradimo ono što je do nas, da izađemo na teren i da se maksimalno potrošimo. Mnogo toga zavisiće od terena i protivnika, ali najviše od nas. Sve osim poraza za nas bi predstavljalo uspeh – rekao je šef struke lazarevačkog superligaša na poslednjoj konferenciji za medije.

Iskusni desni bek Nikola Janković osvrnuo se na duel protiv Voždovca, ali i izneo očekivanja pred gostovanje u Novom Pazaru.

Veoma bitna pobeda za nas na startu prolećnog dela. Pripremali smo se za taj meč i sve zamišljeno sproveli smo u delo na terenu. Sada je pred nama jedno od najtežih gostovanja u ligi. Novi Pazar ima kvalitetan tim i trenutni položaj na tabeli ne oslikava najbolje o kakvoj ekipi se radi. Međutim, mi smo u dobrom momentu i pokušaćemo da to iskoristimo. Idemo da se nadigravamo i nadam se najboljem – kazao je Janković, kapiten Kolubare.

Meč između Novog Pazara i Kolubare zakazan je za subotu sa početkom od 14 časova. Prema nekim informacijama, očekuje se odlična poseta, a domaćin se nada da će na tribinama biti 5000 navijača.

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Novi Pazar predstavio napadača

MENIG PUCA OD SAMOPOUZDANJA Da završimo posao sa Spartom, pa idemo po pobedu u derbiju!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.