Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KONAČNO Zvezda dovela plejmejkera kojeg je htela pre dve godine

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Youtube.com/erdem bilmen

Košarkaški klub Crvena zvezda ima novog plejmejkera. U pitanju je Amerikanac Džejlen Adams koji je prošle sezone igrao u Australiji za Sidnej Kingse.


BELGIJA: Od 20:45 igraju Sent Žil – Šarlroa, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70. 


Ovo ime je dobro poznato na Malom Kalemegdanu. Krajem 2020. godine su crveno-beli hteli da ga dovedu, ali je on odlučio da ostane u NBA i potpiše za Milvoki.

Adams je rođen 1996. u Merilendu i visok je 188 cm. Pohađao je Sent Bonaventura univerzitet, a potom se oprobao u NBA. Igrao je za Atlantu, Portland i Milvoki. Ukupno je odigrao 44 utakmice u NBA. Prošle godine se preselio u Sidnej.

Zvezda je do sada dovela Nemanju Nedovića, Dalibora Ilića, Hasana Martina i Džona Holanda,

PROČITAJTE JOŠ:

Budućnost dovela košarkaša Mornara

SAZNAJEMO Zvezdin fudbaler pojačao Čukarički

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.