Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Koprivica: Najveći fokus na ofanzivnim skokovima i rotaciji na šutu za tri poena!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Balša Koprivica (Foto: Starsport)

“Parni valjak” uspeo je da se vrati u finalnu seriju trijumfom nad “večitim” rivalom – 70:67. Crno-beli će i sutra od 18:30 da brane domaći teren u pokušaju da izjednače rezultat i zakažu odlučujuću petu utakmicu.


ABA LIGA: Partizan sutra od 18:30 dočekuje Crvenu zvezdu, a kvota na pobedu crno-belih u MaxBet kladionici je 1.65.


Centar Partizana, Balša Koprivica, istakao je da kako su njegovi saigrači i on bili izuzetno motivisani pred sinoćni duel.

– Posle prethodne utakmice imali smo veliku motivaciju da dobijemo. Igrali smo dobro i prošli meč, pri kraju smo bili malo stegnuti, zato nismo mogli da izvučemo do kraja za brejk. Večeras smo sve vreme imali to u glavi, morali smo da se korigujemo, popravili smo neke stvari i iz prve utakmice. Bili smo vrlo dobri, uz pomoć publike pobedili. Odigrali smo solidno, sada treba dobiti još dve što neće biti nimalo lako s obzirom na to da su u kratkom roku.

Greške iz prošlog meča su se ponavljale, ali crno-beli su ipak stigli do važnog trijumfa.

– Ova je bila vrlo slična drugoj utakmici, bilo je opet nekih grešaka koje su se ponavljale u odbrani, ali bilo ih je manje, pa smo mogli da izvučemo pobedu.

Mladi košarkaš vidi psihološki faktor kao presudak u delu utakmice kada je njegov tim upao u rezultatsku krizu.

– Vrlo je bitan psihološki faktor. Bilo je teško vratiti se posle tolikog minusa, ali promenili smo taktiku, snizili petorku i ostali smo fokusirani. Dobar protok lopte uz neke važne pogotke, za razliku od treće deonice gde nismo zbog njihove odbrane mogli da pogodimo ništa, niti da dođemo do lakih šuteva. Nismo mogli ni da pogledamo na koš. Hvatali su ofanzivne skokove, imali više pokušaja od nas, na tome moramo da poradimo u kratkom periodu od četvrte utakmice.

O receptu za pobedu u četvrtoj utakmici, Balša kaže:

– Najveći fokus mora da bude na ofanzivnim skokovima, plus rotacije na šutu za tri poena, to su dve glavne stvari za nas. I da zadržimo borbenost iz prethodna dva susreta.

PROČITAJTE JOŠ:

POČINJU PREGOVORI Poznato fudbalsko ime stiže u Humsku! Da li je ovo novi trener crno-belih?

KAP PRELILA ČAŠU Država besna, evo kada obelodanjuje koliko je para dala Zvezdi i Partizanu!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.