Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Ferel pred mečeve protiv Partizana: Igraćemo u ludoj atmosferi, ali želimo u finale (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Jogi Ferel u akciji (Foto: ABA liga/Budućnost/Filip Roganović)

Partizan i Budućnost sastaju se u oolufinalu plej-ofa ABA lige. Prvi meeč se igra 30. aprila u Beogradu, dok je revanš je 7. maja u Podgorici. Evernualna majstorica bi se igrala 10. maja, a Partizan bi bio domaćin.


BELORUSIJA: Od 19:30 igraju Dinamo Brest – Naftan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40.


Jedni i drugi su prilično lako obavili posao u četvrtfinalu, pa u polufinalne mečeve ulaze svežiji. Podgoričani su bili bolji od Zadra, a crno-beli su savladali Igokeu. Igrač Budućnosti Jogi Ferel je svestan koliko težak posao ih čeka.

JEDAN OD NAJBOLJIH OFANZIVNIH TIMOVA U EVROPI

Odradili smo odličan posao protiv Zadra na startu plej-ofa. Odbrana je bila na izuzetno visokom niovu, iz dobre odbrane smo stekli samopouzdanje za igru u napadu, stigli smo do polufinala, a sada slede okršaji sa Partizanom – rekao je Jogi Ferel, pa nastavio:

Partizan je jedan od najboljih ofanzivnih timova u Evropi. Moramo da odigramo izuzetno dobro u odbrani. Uvek je sjajno igrati protiv Partizana u Beogradu, pred ludom atmosferom koju prave navijači. Kakve su naše šanse? Želimo u finale. To moramo da pokažemo na parketu, moramo da verujemo, moramo da se borimo, ne smemo da ustuknemo ni jednog momenta. Daćemo sve od sebe da slavimo protiv Partizana.

U drugom polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Mega.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.