Budimo u kontaktu

ABA LIGA

ZNAČI I TOGA IMA Jedan od najpoznatijih sudija u regionu ukrao parfem na aerodromu “Nikola Tesla” (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Česta je povika na košarkaške sudije u Evroligi i ABA ligi. Tradicionalno, arbitri se “štite” tehničkim greškama. Međutim, u ovom slučaju je jedan od njih zaradio ozbiljnu “tehničku”.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Monako – Fenerbahče biti ubačeno više od 160 poena.


Slovenački sudija Matej Boltauzer snimljen je kako na aerodromu “Nikola Tesla” krade parfem. Boltauzer je uhvaćen na delu i u policiji je priznao delo. Inače, reč je o parfemu “Tom Ford” koji košta 221 evro.

Slučaj se desio 5. decembra prošle godine posle evroligaške utakmice između Partizana i Monaka. Posle svega, sudija je platio kaznu od 30.000 dinara.

– Ne znam ništa o tome. Izvinite, ne mogu da pričam – rekao je Boltauzer novinaru Republike.

4 Komentara

4 Comments

  1. SVI PARTIZANOVI LJUDI😆😆😆😆

    26.04.2024. at 16:57

    😆😆😆😆😆😆 Bolti cigarilos u je malo što ga *lodari gađaju,praavo maaalo bogatstvo, svaki put za pobedu,nego još i dekra po aerodromu, ooo my God oooo my God. Što i njega Mebooojša Čović nije suspedovao kao sirotog Nešu što se malo našikao u ome pobede nad GROBAAARIMA,što bi reko Pop i Milaan Kalenić.😆

  2. Hmmm

    26.04.2024. at 18:26

    ko ce sada franjevcima pobedu da donese.e boltauzere

  3. Janakitunatakote

    27.04.2024. at 08:51

    Navikao da krade na terenu pa mu se osladilo i na aerodromu.

  4. Mile

    27.04.2024. at 10:53

    Auuuuuu gospodo franjevci, puca jedna od mnogo vaznih karika u lancu korupcije i kriminala! Još samo da se Javor iskompromituje (ili na srpski ”izblamira”) i ostadoste bez glavnih aduta u vašim prevarama i krađama na košarkaškim terenima!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.