Budimo u kontaktu

NBA LIGA

DŽABA MU 50 POENA, KADA JE NULA OD ČOVEKA Prljavi potez Embida zgrozio mnoge (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/Bleacher Report

Filadelfija je prošle noći pobedila Njujork sa 125:114 i tako smanjila na 2:1 u plej-ofu NBA lige. Domaće je do pobede vodio Džoel Embid koji je ubacio 50 poena, a imao je i osam skokova.


NBA: Od 23:30 igraju Indijana – Milvoki, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.47.


Ipak, sve to je palo u vodu jer je u prvom periodu napravio nesportski potez. Embid je bio na zemlji i povukao je za nogu Mičela Robinsona koji je krenuo na polaganje lopte.

Nastalo je koškanje na terenu, ali se sve brzo smirilo. Košarkaši Njujorka su tražili da Embid bude isključen, ali su mu sudije, posle pregleda snimka, dosudile samo tehničku grešku.

Kako god, najbitnije je da košarkaš Njujorka nije povređen posle ovog veoma prljavog poteza igrača Filadelfije.

NBA, PLEJ-OF

Orlando – Klivlend 121:83 (1:2 u seriji)

Filadelfija – Njujork 125:114 (1:2)

LA Lejkers – Denver 105:112 (0:3)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.