Budimo u kontaktu

NBA LIGA

ZNA SE KO JE KRALJ NBA LIGE Izraz lica nemoćnog Lebrona govori više od hiljadu reči! Metla Čarlsa Barklija još više (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Jokić pokazao Lebronu ko je glavna faca u ligi (Foto: Beta/AP)

Da li ih ponovo čeka “metla”? Na dobrom su putu da ih Jokić i družina ponovo pometu bez poraza.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota na pobedu Čukaričkog protiv Mladosti u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 19:00. 


Denver je poveo protiv Lejkersa sa 3:0 u četvrtfinalu Zapada. Branioca titule sada deli samo još jedna pobeda da nastavi svoj put ka još jednom prstenu, a Nikola Jokića je ponovo bio dominantan sa 24 poena, 15 skokova i devet asistencija.

Koliko su svi nemoćni pred Srbinom najbolje pokazuje snimak na kojem se vidi izraz lica jednog od najvećih u istoriji, Lebrona Džejmsa.

Koliko je pao ugled Lejkersa vidi se i po tome kako su oni bili poniženi kasnije u emisiji. Čuveni Čarls Barkli je sa metlom u rukama čistio studio, naravno želeo je da aludira na to da se ekipi Lebrona Džejmsa sprema nova “metla” od strane Denvera.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.