Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

OPRAVDAO POVERENJE Skariolo ostaje selektor Španije do 2028. godine

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Serđo Skariolo (Foto: Starsport)

Italijanski stručnjak Serđo Skariola produžio je ugovor sa španskom košarkaškom reprezentacijom, i ostaće selektor Španije do 2028. godine, saopštio je Košarkaški savez te zemlje. Skariolo je selektor Španije od 2009. godine, sa pauzom od dve godine od 2013. do 2015.


NBA: Od 2 sata iza ponoći igraju Njujork – Indijana, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.


Sa reprezentacijom Španije Skariolo je osvojio titulu svetskog prvaka (2019) i četiri titule evropskog prvaka (2009, 2011, 2015. i 2022), kao i dve olimpijske medalje, srebro na Igrama u Londonu 2012. i bronzu 2016. godine u Riju.

Košarkaši Španije još uvek nisu izborili plasman na Olimpijske igre u Parizu. Oni će plasman u Pariz pokušati da izbore na kvalifikacionom turniru, koji se od 2. do 7. jula igra u Velensiji.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.