Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

Košarkaš tzv. Kosova provocirao Vanju Marinkovića, Srbin izgubio živce i zaradio isključenje! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Burno je bilo na utakmici španske ACB lige između Breogana i Baskonije. Gost je na kraju slavio (86:77), ali je srpski internacionalac Vanja Marinković znatno pre kraja morao u svlačionicu.


Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Dinamik – Dunav biti ubačeno više od 157 poena.


Srbin se sukobio sa Skotom Bamfortom, inače reprezentativcem tzv. Kosova. Obojica su dobili po tehničku grešku, ali je sukob nastavljen. Bamfort je provocirao Marinkovića koji je stao, nateravši peotivnika da se blago zakuca u njega. Sudije su mu dodelile drugu teničku, automatski i isključujuću grešku.

Između te dve kazne prošlo je samo 20 sekundi. Vanja je inače za nepunih 10 minuta na parketu ubacio šest poena (2-5 za tri). U domaćem timu je Marko Luković ubacio 14, Nemanja Nenadić šest, a Stefan Momirov dva poena.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.