Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

KOŠMARNI POČETAK Tek što je počelo, a Partizan već gubi! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Foto: Screenshot

Crno-beli su očajno započeli susret, pošto su od Slovackog primili gol već u petom minutu. Golmana Popovića je “matirao” 35-godišnji veteran.


Na meču Crvena zvezda – Monako, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 1X&0-3.


Utakmica tek što je počela u Uherskim Hradištima, srpski predstavnik u Ligi konferencije, Partizan, primio je gol. Strelac za domaćina je bio Jan Kalabiška i to u petom minutu.

Naime, odbrana crno-belih je u svakom smislu zakazala, ostavila je previše prostora svome protivniku, koji je uputio precizan udarac u desnu stranu njihovog čuvara mreže.

Pogledajte:

PROČITAJTE JOŠ: 

HAOS U FRANCUSKOJ Žestoka tuča navijača Nice i Kelna! Kasni početak utakmice (VIDEO)

KATASTROFA Partizan primio i drugi gol, pa ostao sa igračem manje: Pogledajte kako je izgledao pogibeljan start Belića (VIDEO)

 

 

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.