Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

KATASTROFA Partizan primio i drugi gol, pa ostao sa igračem manje: Pogledajte kako je izgledao pogibeljan start Belića (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Partizan prima drugi gol (Foto: Screenshot)

Ukoliko se nešto pod hitno ne promeni u redovima crno-belih, preti im debakl u Uherskim Hradištima. Samo 15 minuta kasnije, oni su primili i drugi gol na utakmici, a nedugo zatim je njihov igrač isključen sa utakmice.


Na meču Crvena zvezda – Monako, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 1X&0-3.


Strelac za Slovacko je ponovo bio Jan Kalabiška, 35-godišnjak koji proživljava možda i najbolje momente u svojoj karijeri, tokom koje nije napuštao Češku Republiku.

Nedugo zatim, Kristijan Belić je načinio preterano grub faul na jednom od igrača domaćih, te je zasluženo dobio crveni karton, što ostavlja srpskog predstavnika sa igračem manje i to u trenutku kada mu preti ozbiljan debakl.

Partizan trenutno gubi 2:0 i ima igrača manje, što znači da će imati izuzetno težak zadatak da na ovoj utakmici izvuče bar nerešeni rezultat.

PROČITAJTE JOŠ:

KOŠMARNI POČETAK Tek što je počelo, a Partizan već gubi! (VIDEO)

HAOS U FRANCUSKOJ Žestoka tuča navijača Nice i Kelna! Kasni početak utakmice (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.