Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

KRASO: Moja šansa? Naravno da sam razočaran, ali sve je to deo igre (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Žan Filip Kraso (foto: MaxBet Sport)

(Od izveštača MaxBet Sporta iz Berna)

Crvena zvezda je poražena na gostovanju Jang Bojsu u Bernu sa 2:0 u pretposlednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Izabranici Baraka Bahara su stvorili ogroman broj kolosalnih šansi, ali ih nisu koristili za razliku od protivnika i to je rezultovalo porazom.


LIGA ŠAMPIONA: Real Madrid – Napoli (21.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.93


Jednu od najboljih prilika imao je Žan Filip Kraso sredinom drugog poluvremena, kada ga je Osman Bukari proigrao unutar protivničkog šesnaesterca.

Primili smo dva gola i imali smo šansu da postignemo bar jedan. Jang Bojs je iskoristio svoje prilike, mi nismo i to je to. Sve je to fudbal, moramo da rešavamo šanse. To je naš posao. Što se tiče moje situacije, naravno da sam razočaran. Kao napadaču posao mi je da postižem golove. Krivo mi je, da sam zatresao mrežu bilo bi 2:1 i mnogo prostora da se nešto desi do kraja. Ipak, sve je to deo igre – rekao je Kraso, pa dodao:

– Ne znam u čemu je problem kada je realizacija u pitanju. Konstantno radimo na tome, ali nikako da počnemo da koristimo šanse. Još nisam razgovarao sa Barakom Baharom, to nas čeka kasnije.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.