Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

KREĆE U LOV NA 21. GREN SLEM Više nema dileme… Novak: Idem u Australiju!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto Beta/AP)

Ide! Više nema dileme. Najbolji teniser na svetu Novak Đoković učestvovaće na predstojećem Australijan openu. Imaće priliku Novak da 10. put osvoji Melburn i tako stigne do rekordnog 21. grend slema u karijeri, pretekne Rodžera Federera i Rafu Nadala na večitoj rang listi i postane najbolji u istoriji tenisa.


FRANCUSKA, KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Lansa protiv Lila je 2.20. Meč počinje u 21:00.


Nije isto da li Đoković učestvuje ili ne. Znaju to i organizatori Austalijan opena koji traje od 17. do 30. januara. Novak je dobio “izuzeće” i moći će da se takmiči na terenima u Melburn parku.

Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 – napisao je Nole na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

DA LI ZNATE? Nadimci klubova u Premijer ligi i kako su nastali

LOŠE VESTI PRED EVROPSKO PRVENSTVO Šest pozitivnih testova u reprezentaciji Srbije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.