Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

SUDBINA, ŠTA LI JE? Na Božić ćemo znati da li Novak igra na Australijan openu…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kod Noleta još uvek stoji znak pitanja kada je reč o učešću na AO (Foto: Beta/AP)

Potpuno je neizvesno da li će ili ne najbolji teniser sveta Novak Đoković da igra na prvom gren slem turniru sezone Australijan openu. Zahtevi za medicinsko izuzeće se drže u strogoj tajnosti, pa se ne zna da li ga je Novak poslao ili ne.


KATAR Al Rajan se polako budi i predvođen Rodrigezom i Brahimijem cilja novu pobedu. Od 16.20 dočekuju Um Salal, a kvota je 2.65 u kladionici MaxBet.


Direktor turnira u Melburnu Kreg Tejli istakao je da će sve da bude jasno 7. januara kada će da bude objavljen spisak svih učesnika Australijan opena. On je ponovio da se medicinsko izuzeće odobrava ili ne odobrava, ali da će sve odluke da ostanu u tajnosti.

Izuzeće se odabrava ili se ne odobrava. Razlog za odobravanje ostaje privatna stvar, između podnosioca i komisije. Znamo za neke sportiste koji su se prijavili za izuzeće i ono im je odobreno. Na njima je da li će da podele te informacije javno – rekao je direktor Australijan opena.

Kreg Tejli je govorio i o Novaku Đokoviću, tačnije njegovom učešću na prvom gren slem turniru u sezoni.

Novak je jasno stavio do znanja da neće otkriti svoje zdravstveno stanje, kao ni to da li je vakcinisan ili ne. To je njegov izbor. Dosta toga saznaće se narednih dana.

Australijan open igra se od 17. januara do 30. januara. Titulu brani Novak Đoković.

SRAMAN TRANSPARENT Australijanci uvlače Novaka u rat vaksera i antivaksera (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.