Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRENULO? Partizan prvi put pobedio u Humskoj u 2023. godini! Rikardo: Osećali smo veliki pritisak

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Rikardo Gomeš je postigao gol za trijumf (Foto: Starsprt)

I to se dogodilo – Partizan je pobedio u Humskoj. Da nije tužno, bilo bi smešno. Na žalost po igrače i navijače – istinito je.


EVROLIGA: Istanbulski derbi. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Fenerbahčea protiv Efesa je 2.00. Utakmica počinje u 19:45.


U duelu sa Voždovcem, u 29. kolu Superlige Srbije, crno-beli su stigli do prvog trijumfa na svom terenu u 2023. godini! Strelac jedinog pogotka bio je Rikardo Gomeš, već u 5. minutu.

– Nismo pobedili pet utakmica na našem stadionu – podseća Rikardo. – Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira i na igru i na to ko je dao gol. Nadam se da će ova pobeda da nam da samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bilo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica da bude bolja.

Partizan je mogao i ubedljivije da slavi.

– Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Međutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse jer u poređenju sa prošlom utakmicom, sa Vojvodinom, to nije bio slučaj. 

Partizan želi do drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Pred crno-belima je duel sa Čukaričkim, na Banovom brdu.

Svaka utakmica je sada važna! Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Svi znamo da će utakmica sa Čukaričkim da bude teška, ali u nju ulazimo sa željom da uzmemo tri boda – jasan je Rikardo.

PROČITAJTE JOŠ:

HIT! Fudbaleri Reala skakali do plafona kada im je Anćeloti obećao nagradu, a nije novčana (VIDEO)

Italijanska policija “češlja” Romu i Lacio, prete im oštre kazne

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.