Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

KRSTAJIĆ IZNENADIO: Čak 80 posto ovog sastava Srbije je formirano pod mojom komandom!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Mladen Krstajić je selektor reprezentacije Bugarske koja od njegovog dolaska beleži dobre rezultate. Istočne komšije biće rival “orlova” u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


SAUDIJSKA ARABIJA Vreme je da Pavkov i Stojković upišu prvu pobedu sa Rašovićem na klupi. Rival je Al Etifag, kvota na “keca” u kladionici MAxBet je 2.60.


Selektor Bugarske Mladen Krstajić je rekao da mu je drago što će da se vrati u Srbiju i da je grupa veoma atraktivna.

Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i verujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu – rekao je Krstajić i pomalo iznenadio izjavom da je on formirao 80 posto današnjeg tima Srbije:

Mi gradimo tim koji će igrati narednih 10 godina. I opet kaže, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje.

Mladen Krstajić je rekao da Bugarska radi na podmlađivanju reprezentacije.

Takav način rada sam nametnuo i u Bugarskoj, gde sam zamenio 10 starih igrača. Uneli smo svežu krv, nešto što je Piksi nastavio u Srbiji. Koliko je dobro, toliko je loše što poznajem srpske fudbalere. Znam njihovu klasu – zaključio je Krstajić.

PREPORUČUJEMO:

Beograd odlučio: Bjeković kandidat za predsednika FSS!

ŠEST GODINA KANGE NA “MARAKANI” Zvezda pustila kompilaciju najvažnijih golova Gabonca – uživajte dva minuta (VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.