Budimo u kontaktu

NEMAČKA

KUP NEMAČKE Dortmund u krizi, Lajpcig lako eliminisao posrnule “milionere” (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Golman Dortmunda samo je pogledom ispratio loptu (Foto: Beta/AP)

Slom u pet dana. Imao je šansu Dortmund da pobedom u Minhenu napravi ključni korak ka tituli, ali je doživeo težak poraz od Bajerna. A, sada je ispa o i iz Kupa, Lajpcig je zasluženo slavio – 2:0.


KUP AUSTRIJE: U četvrtak od 20:30 igraju Šturm Grac – LASK, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.


Milioneri neće igrati u polufinalu Kupa, a u Lajpcigu su za 90 minuta igre dva puta su šutnuli ka golu rivala! Timo Verner je u 22. minutu uspeo da jednu loptu s boka pošalje iza Kobelovih leđa – 1:0.

U drugom delu Dortmund je probao nešto da uradi, dolazio je do šesnaesterca, međutim, nije umeo da zapreti. Na drugoj strani Lajpcig je  stvarao prilike, međutim, rezultat se nije menjao. Ipak, usledila je drama u poslednja dva minuta. Gosti su uspeli da stvore priliku, Gitensje uputio šut na gol Lajpciga, a golman Blasvihje odbranio. Usledila je kontra, golman Dortmunda je ostao na polovini domaćih, jer je išao na korner, a Kampl je pogodio za 2:0.

KUP NEMAČKE, četvrtfinale

Utorak

Ajntraht Frankfurt – Union Berlin 2:0 (2:0)

(Kolo Muani 11, 13)

Bajern – Frajburg 1:2 (1:1)

(Upamekano 18 – Hofler 27, Holer pen 90+5)

Sreda

Nirnberg – Štutgart 0:1 (0:0)

(Mijo 83)

Lajpcig – Borusija Dortmund 2:0 (1:0)

(Verner 22, Kampl 90+8)

PROČITAJTE JOŠ:

DRAGOVIĆ “OKREĆE LEĐA” VOLJENIM KLUBOVIMA Prihvatio poziv iz Beča, samo da Hrvat reši problem sa navijačima!

IZNENAĐENJE! Lampard se vraća na klupu Čelsija, ali…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.