Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SKENER MAXBET SPORTA – CRVENA ZVEZDA Partija sezone Zvezdinog univerzalnog vojnika… Milojević ponovo “školovao” kolegu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Crvena zvezda je dobila poslednji večiti derbi sezone, ovoga puta u polufinalu Kupa. Reklo bi se, lakše od očekivanog.


Na meču Brajton – Mančester siti, naša kladionica nudi kvotu 4.45 za igru X-2.


Crveno-beli idu ka duploj kruni. Evo kako je MaxBet Sport video učinak izabranika Vladana Milojevića.

OMRI GLAZER

Počeo je nesigrno, ali je posle četvrt sata fudbala sprečio Goha da donese prednost Partizanu. Odbranom udarca Nikolića, dvadasetak minuta pre kraja, odbio je poslednji nalet rivala. Milan Borjan je zaslužio status legende, ali je Izraelac bolji golman. Ocena: 7.5.

SRĐAN MIJAILOVIĆ

Najbolja njegova partija na prinudnoj poziciji desnog beka. Gotovo besprekoran u odbrani, sa brzim rivalima naspram sebe. Sjajno centrirao kod drugog gola i upisao asistenciju. U nastavku, taktički sjajan. Dokazao je da je Zvezdin vojnik. Ocena: 8.

UROŠ SPAJIĆ

Bez uspona i padova, što je za štopera najvažnije. Siguran u pasu, siguran u otklanjanju opasnosti pred golom. Iskusna partija. Ocena: 7.

ALEKSANDAR DRAGOVIĆ

Odigrao odličnu utakmicu u tandemu sa partnerom iz odbrane. Tačan u postavljanju, baš kao i Spajić, nije dozvolio pretnju u njegovoj zoni odgovornosti. Blago je Crvene zvezde, bilo bi dobro da ostane, makar do kraja avgusta. Ocena: 7.

MILAN RODIĆ

Jedina dilema Vladana Milojevića uoči derbija. Nije se zaletao, nije ni kasnio kao u subotu. Zrelo i iskusno, kao što se očekuje od igrača njegovih godina. Bez učinka u napadu, ali se u ovoj situaciji to i nije očekivalo od njega. Ocena: 7.

MARKO STAMENIĆ

Obavio veliki posao na sredini terena, potpuno isključio iz igre Zahida i pritom, po već poznatoj zamisli Milojevića, priključivao se napadu. verovatno njegova najbolja partoja u crveno-belom. Ocena: 7.

IN BOM HVANG

Kao i uvek, pretrčao kilometre. Zatvarao rupe, izvodio prekide, a utakmicu začinio velemajstorskim potezom uoči prvog gola. Lažnjakom poslao rivala “po burek”, a potom poslao loptu na čelo Olajinki. Korejac je Zvezdin “bingo”. Ocena: 8.

OSMAN BUKARI (do 68. minuta)

Prema zamislima Vladana Milojevića, bila je ovo izmišljena utakmica za desnokrilnog fudbalera. U uvodu meča je upropastio obećevajuću kontru, ali je bio začetnik akcije kod drugog gola. Ocena: 6.

MIRKO IVANIĆ

Posle dugo vremena, dobio je ulogu plejmejkera, koja mu je projektovana u začetku karijere. Nije se najbolje snašao, posebno u prvom poluvremenu. Znatno bolji u nastavku. Ocena: 6.5

PITER OLAJINKA (do 79. minuta)

Kada se pogleda stvarno, a ne statistički, Nigerijac je bio strelac oba gola, mada je onaj prvi autogol Filipovića. Pamtiće se onaj prijem grudima i projektil na bližu stativu za, ispostaviće se, završni rezultat. Odličnu partiju je mogao da zaokruži u 53. minutu, ali je njegov zicer odbranio Jovanović. Sudije to nisu videle. Ocena: 7.5.

ŠERIF NDIAJE (DO 87. MINUTA)

Klasičan “sidraš”, ako bismo se izrazili vaterpoli rečnikom. Odradio veliki posao za ekipu. To je sve što je viđeno od njega. Sasvim dovoljno. Ocena: 6.5.

IZMENE

ALEKSANDAR KATAI (od 68. minuta)

Bio je čovek odluke u subotu. Sada je ušao da zatvori utakmicu. Bilo je prilika da se ponovo upiše, makar kao asistent, ali nije mu se dalo. Ocena: 7.

NASER ĐIGA (od 79. minuta)

Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.

ŽAN FILIP KRASO (od 87. minuta)

Tek jedno je dotakao loptu. Premalo vremena…

TRENER

VLADAN MILOJEVIĆ

Za razliku od prethodna dva derbija, prepustio je posed lopte rivalu i čekao, znajući da je odbrana najranjiviji deo crno-belih. Dočekao je i zadao nokaut rivalu u razmaku od stotinak sekundi. Nije imao sreće da ubedljivije porazi večitog rivala, ali je sigurno ostvario cilj. Da se ne lažemo, njegov prethodnik na klupi ne bi ovo ostvario, ni blizu. Milojević ide ka duploj kruni. Ocena: 7.5.

2 Komentara

2 Comments

  1. Bečka škola

    24.04.2024. at 23:12

    Boško ,BRAVO I SVAKA ČAST ZA TEKST! ČISTO,PROFESIONALNO I KRAJNJE FER,SPORTSKI I POŠTENO OD DOAJENA NOVINARSTVA,KOJI ISKRENO VOLI PARTIZAN! Sve i kad bih želeo da cepidlačim,gotovo da ne bih imao šta da dodam! BRAVO MAJSTORE PISANE REČI! DECA NA PORTALU IMAJU NA KOGA DA SE UGLEDAJU!👍👏👏👏

  2. mdmd

    25.04.2024. at 00:26

    Realne ocene za razliku od drugog portala

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.