Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Milojević posle plasmana u finale: Pobedu posvećujemo Gagiju, Partizan dobro pripremio utakmicu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Pobedom protiv Partizana (2:0), fudbaleri Crvene zvezde su se plasirali u finale Kupa Srbije. Tako su obezbedili meč protiv Vojvodine, koji se igra 23. maja u Loznici.


PREMIJER LIGA: U četvrtak od 21 igraju Brajton – Mančester siti, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.45.


Trener Vladan Milojević je posle meča rekao da pobedu posvećuju ekonomu Draganu Milanoviću, koji je umro u ponedeljak.

PRVO FINALE SA ZVEZDOM

Ovu pobedu posvećujemo Gagiju, to nam je dalo ekstra motiv. Teško nam je bilo ovih dana. Mislim da smo mu ispunili želju. Moram da pohvalim mog Šumadinca. Veoma dobro pripremljena utakmica Partizana. Imao je Partizan svoje šanse. Glazer je imao neke odbrane, kao i Jovanović. Danas je pokušao sa Kaluluom i Severinom, koji su brzi igrači – rekao je Milojević za televiziju Arena sport i dodao:

Kada sam video koga je izveo shvatio sam njegovu ideju. Pohvalio bih ga da je dobro pripremio utakmicu. Idemo u finale, srećni smo zbog toga. To nam je cilj. Ovo je moje prvo finale sa Crvenom zvezdom, osvojio sam Kup sa Čukaričkim. Partizanu bih poželeo sreću.

Vojvodina i Zvezda sastaju se u nedelju u Novom Sadu u plej-ofu Superlige. Trener crveno-belih ističe da taj meč neće da bude poseban.

Ne biram utakmice, svaka prva je jako bitna. Moj stručni štab priprema fenomenalno utakmice. Imamo vremena malo da se odmorimo, a već sutra pripremamo taktiku za sledeću utakmicu – dodao je Milojević.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.