Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

KVALIFIKACIJE ZA LŠ Braga slavila, ali je PAO u 95. minutu ostao u igri, Galati pripala drama u Norveškoj

Darko Noveski

Objavljeno

,

Galatasaraj slavio u Norveškoj (Foto: Starsport)

Odigrana su preostala tri meča plej-ofa za Ligu šampiona. Ne može se još reći da je poznat prvi učesnik grupne faze.


SVETSKO PRVENSTVO U petak od 14 časova Dominikanska republika igra protiv Filipina. Domaćin nije slab tim, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 6.40.


Derbi večeri je odigran na Munisipalu gde je Braga pobedila Panatinaikos 2:1. Ima prednost pred revanš u Atini za šest dana. Braga je povela u 51. minutu kada je Orta uposlio Ruiza, a ovaj pogodio – 1:0. U 73. minutu je Orta upisao drugu asistenciju, a gol je postigao Djalo. PAO je do gola spasa stigao u 95. minutu kada je na asistenciju Ionaidisa pogodio Mansini – 2:1. Filip Đuričić je igrao 65. minuta za “zelene” , dok Filip Đuričić nije ulazio u igru.

Dramu smo videli u Norveškoj gde je Galatasaraj kao gost pobedio Mode 3:2 (2:1). Šampion Norveške je poveo golom Elingansena u 8. minutu na asistenciju Breivika. Galatasaraj je izjednačio pogotkom Oliveire u 25. minutu. Samo četiri minuta kasnije preokrenuo je Ikardi. Molde je do novog izjednačenja stigao u 56. minutu golom Haugena. Pobedu šampionu Turske doneo je Midstjo na asistenciju Ikardija.

Dvoboj Makabija i Jang Bojsa u Haifi završen je rezultatom 0:0, pa nas očekuje zanimljiv revanš u Švajcarskoj.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA, plej-of

Prve utakmice

Utorak

Antverpen – AEK Atina 1:0 (1:0)

(Jansen 16, ck. Batail 51)

Rakov – Kopenhagen 0:1 (=:1)

(Rakovitan 9. autogol)

Rendžers – PSV 2:2 (1:0)

(Sima 45, Matondo 78 – Sangare 61, De Jong 80)

Sreda

Braga – Panatinaikos 2:1 (0:0)

(Ruiz 51, Đalo 73 – Mansini 90+5)

Makabi Haifa – Jang Bojs 0:0

Molde – Galatasaraj 2:3 (1:2)

(Elingesen 8, Haugen 56 – Oliveira 25, Ikardi 29, Midstjo 90+3)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.