Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Lalatović pred povratkom u Superligu Srbije! Poznato i koji klub je zainteresovan za trenera Borca

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Nenad Lalatović (Foto: Starsport)

Nije epizoda u Borcu počela onako kako je Lalatović zamišljao. Srpski stručnjak mogao bi posle samo dva odigrana kola da se vrati u Superligu Srbije.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Od 19 časova se sastaju Fenerbahče i Dinamo Kijev, a kvota na pobedu domaćina u MaxBet kladionici je 1.80.


Banjalučki klub je jako rano ispao iz kvalifikacija za Ligu konferencija, posle čega je počeo da niže loše rezultate i u domaćem šampionatu. Neko bi za novonastalu situaciju morao da odgovara, a taj neko će verovatno da bude nekadašnji trener Radničkog, Nenad Lalatović.

Rukovodstvo Novog Pazara pomno prati situaciju sa druge strane Drine i spremno je ekspresno da reaguje ukoliko dođe do rastanka dve strane. Po svemu sudeći, Lalatović je na izlaznim vratima Borca, a “ofanziva” Novog Pazara na srpskog stručnjaka, mogla bi ubrzo da da rezultate.

Navodno je u ceo posao aktivno uključen i Rasim Ljajić, koji želi da Lalatović vrati plavo-bele na staze uspeha. Rastanak je sve izvesniji, ali bivši strateg crveno-belih nema razloga za brigu, shodno tome da ga već čeka klub u ligi koju savršeno dobro poznaje.

PROČITAJTE JOŠ:

PORTRET ZVEZDINOG RIVALA Pjunik kolekcionar domaćih trofeja! Jedan srpski klub ih je eliminisao…

PORTRET PARTIZANOVOG RIVALA Novo iskustvo za AEK! Kiprani žele da ponove uspeh iz 2011. godine

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.