Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

LALATOVIĆEV ŠOU: Novinari, koliko vas ima? Dvoje… Da sam izgubio, bilo bi vas 15!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Nikada nije imao dlaku na jeziku. Nema je ni sada, kao trener Borca iz Banjaluke, gde mu, počev od evropske kalvarije na Farskim Ostrvima, nije počelo najbilje. Dosledan sebi je Nenad Lalatović ostao i posle pobede, druge u sezoni, protiv Igmana iz Konjica, ostvarene u trećem minutu nadoknade.


Brazil 2: Na meču Kruzeiro – Tombense, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 1&3+.


– Pozdravio bih vas sve prisutne. Koliko vas ima? Dvoje. Nema veze, dva novinara i to je nešto. Kada izgubimo dođe vas 15. A vi ovde ste pravi, zato što ste tu i kada se gubi i kad se pobeđuje. Ovi kad se pobijedi njih nema nigde, oni su sada pobegli. Da sam odigrao nerešeno skidali bi mi glavu – rekao je Lalatović.

Posle tri odigrana kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Borac ima učinak od dve pobede i nerešen epilog iz prvog kola protiv Sloge iz Doboja. Isti učinbak imaju šampion Zrinjski i sarajevo, uz utakmicu manje, s tim što Sarajevo od 21 čas igra utakmicu prptiv Posušja.

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.