Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

“BOMBA” U ISTANBULU Ronaldo potpisuje za Galatasaraj? Evo šta o tome kaže bivši igrač Crvene zvezde!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Kristijano Ronado (Foto: AP/Beta)

Saga oko Portugalca trebalo bi da dobije svoj epilog u narednim danima. Jedan od najboljih fudbalera na svetu već duže vreme ističe kako je nezadovoljan u Mančesteru, te da bi uskoro mogao da promeni sredinu.


PREMIJER LIGA: Od 15 časova se sastavu Lester i Bretford, a kvota na pobedu domaćina u MaxBet kladionici je 2.05.


Vreme je da se povuče konkretan potez. Evidentno je da Kristijano Ronaldo mora da prelomi sa svojim menadžerom i donese odluku koji klub je najbolji za nastavak njegove karijere.

Sudeći po medijskim natpisima, tridesetsedmogodišnji Portugalac nema razloga da brine oko novog angažmana. Dosta klubova stalo je u red za njegov potpis, a jedan od njih je i Galatasara, piše Diario Sport.

Navijačima turskog velikana nije bilo potrebno mnogo kako bi se stvorila euforija. Najavljeni transferi Toreire i Mertensa u njihovim očima samo su nagoveštaj prave “bombe” koja će da odjekne Istanbulom.

Tim povodom oglasio se i bivši košarkaš Crvene zvezde, Dilan Enis.

– I Kristijano Ronaldo ove godine dolazi u Galatasaraj ili su to samo glasine?! Bogovi sporta bolje da ne dopuste da se ovo dogodi ili će ove godine biti ludilo u Istanbulu – napisao je Enis na svom Tviter nalogu.

PROČITAJTE JOŠ: 

POGREŠNA PROCENA ILI DOBAR POTEZ? Jedina letnja greška operativaca Zvezde…

Povreda Tijaga brine Liverpul

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.