Budimo u kontaktu

ITALIJA

LAV IZGUBIO BITKU Kraj za velikog Ibru! Plače od bolova, poslednji meč u karijeri igra u nedelju

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Zlatan Ibrahimović (Foto: Beta/AP)

Glava hoće, telo ne da… Lav je izgubio bitku. Veliki Zlatan Ibrahimović (40) je pred krajem karijere. I taj kraj dolazi brže nego što je iko mislio. Brže nego što je to Ibra hteo.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Barselone protiv Selte je 1.45. Meč počinje u 21:30.


Italijanski mediji su objavili da Zlatan Ibrahimović u nedelju, protiv Atlante, igra poslednji meč u karijeri! Jednom je i to moralo da se dogodi, ali da li je moralo baš ovako brzo?

Toliko je dobrih vijesti za Milan u poslednje vreme da mi je baš žao da ovo objavim. Zlatan verojatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na poslednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava – poručuje Pepe di Stefano sa Skaj Italije.

ŽELI SKUDETO

Ima ogromne bolove, ali ide napred. Takav je Ibrahimović. Fudbalski ratnik. Lav u kopačkama.

Trener Pioli i lekarska ekipa mu brane da igra, ali on uprkos svemu i svima želi da bude tu, ulazi bar 5-10 minuta pre kraja jer želi Skudeti. Zlatan ne trenira sa ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koleno koje mu otiče, plavi, stvara nerealne bolove. On tera inat, ali i sam zna da ima samo dve opcije na leto – ističe Di Stefano i nastavlja:

Zlatan Ibrahimović ima problem s kolenom (Foto: Beta/AP)

– Ili da završi mirno karijeru ili da ide na rizičnu operaciju kolena i da se spremi za još jednu, poslednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je poslednji pokušaj osvajanja Lige prvaka, ali šanse su da 90% završi karijeru ove sezone, 10% dajem šanse za igranje naredne sezone.

DOKTORI POTVRDILI – KOLENO JE GOTOVO

Ne vredi… Koleno predstavlja nepremostiv problem.

– Zlatan ne može da igra više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koleno mu otiče i sprečava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi sprečila bol na neko vrime, da mu olakša, ali bol bi se vratila za nekoli meseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Raiole, tako da i to može da bude neka prekretnica, iako je koleno najveći razlog.

Na kraju Pepe di Stefano konstatuje:

– Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da u nedelju gledamo Zlatana poslednji put na San Siru. Voleo bih da nije tako, volio bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali on zna šta je najbolje za njega.

Ove sezone je zbog povreda Zlatan Ibrahimović propustio 18 utakmica. Poslednji put mrežu protivnika pogodio je 9. januara, protiv Venecije.

PROČITAJTE JOŠ:

TO SE ZOVE LOŠ POSAO Barselona kupila Kutinja za 120 miliona evra, sada ga prodaje za 20 miliona

Brejk Bostona, Kari s osam vezanih poena iz slobodnih bacanja doneo pobedu Voriorsima

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.