Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

LAZETIĆ PRED LOZNICU: U fudbalu svako svakoga može da pobedi

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nikola Lazetić pred Loznicu (Foto: Starsport)

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da veruje da će njegovi igrači ozbiljno shvatiti predstojeću utakmicu protiv Loznice u šesnaestini finala Kupa Srbije.


ENGLESKA Kristal Palas od 21.15 dočekuje Vulvs. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.30.


Spremamo se kao za svaku drugu prvenstvenu utakmicu, možda malo specifičnije jer je ova eliminaciona. Iako se mi vodimo kao favoriti, jasno nam je da ne mora da bude tako i da možemo da izgubimo. U fudbalu svako svakoga može da pobedi i dosta će zavisiti od nas i našeg stava. Do sada smo bili dobri i verujem da ćemo i na predstojećem meču položiti karakterni ispit i da će igrači duel ozbiljno shvatiti – naveo je Lazetić.

TSC igra u sredu od 14.30 protiv Loznice na stadionu u Klupcima utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije.

Utakmica je eliminaciona, a sećamo se da je prošle godine, na istom terenu, Čukarički koji je završio kao treći na tabeli, ispao u prvom krugu tako da nam to dodatno pali lampicu za oprez. Inače u Prvoj ligi Srbije imamo situaciju da od šestog, sedmog pa do poslednjeg mesta ima samo šest bodova razlike i ne gledamo raspored i poziciju protivnika na tabeli, jer nam to neće pomoći – dodao je Lazetić.

Krilni napadač ekipe iz Bačke Topole Nikolas Špalek rekao je da su utakmice u Kupu uvek nezgodne.

Kup utakmice su uvek drugačije od prvenstvenih, pogotovo zbog činjenice da se igra protiv nižerazredne ekipe, koja će sigurno želeti da prikaže kvalitet protiv nas – naveo je Špalek.

PREPORUČUJEMO:

BROJKE SVE GOVORE U Zvezdi ne veruju mladim igračima, čak osam startera igrači “30+” godina…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.