Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Lebron o rekordu: Volim košarku i to što mogu da inspirišem različite generacije!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Lebron Džejms (Foto: Beta/AP)

Lebron Džejms postavio je novi rekord NBA lige po broju postignutih poena u regularnom delu sezone i plej-ofu. “Kralj” se u porazu od Golden Stejta 117:115 istakao kao najbolji pojedinac u svom timu.


ENGLESKA: Kvota da će Totenhem na domaćem terenu pobediti Vulvse u MaxBet kladionici je 1.73.


Košarkaš Los Anđeles Lejkersa postigao je sinoć 26 poena čime je na večnoj listi strelaca nadmašio Karima-Abdula Džabara. O tome koliko važnim smatra ovo dostignuće, govorio je posle utakmice:

– Teško mi je da nakon poraza govorim o rekordu. Imali smo priliku da dođemo do pobede večeras. Zahavalan sam što sam imao priliku da igram na najvišem nivou. Obožavam košarku, volim što sam deo NBA i što mogu da inspirišem toliko različitih generacija. Za mene je to prilično velika stvar – izjavio je Lebron.

Džejms je u karijeri, ako računamo utakmice regularnog dela sezone i plej-ofa, postigao 44.157 poena. Abdul Džabar je karijeru završio sa 44.149 poena.

Pre 5 godina postao je najbolji strelac kada su plej-of mečevi u pitanju, a sasvim je realno da postane i najbolji u segmentu ligaškog dela. Karl Meloun mu na 2. mestu večne liste strelaca u toj oblasti “beži” nešto manje od 500 poena, dok Džabar ima zalihu od još 2000 poena više u odnosu na Lebrona.

MBAPE NIJE JEDINI Još jedna velika zvezda napušta Pari Sen Žermen!

KRALJ STRELACA Englezi izračunali koliko će Mitrović da postigne golova u Čempionšipu… Tek će da ispisuje istoriju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.