Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VREDNI SAMO BODOVI Ohi je pogodak, ali veza je slaba! Formula još nije pronađena

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Muke i pored pobede od tri gola razlike za tri boda protiv Čukaričkog. Saldo na tabeli je povećan, ali Crvena zvezda je bila bleda na otvaranju prolećnog dela sezone. Uspeli su da nastave tradiciju, ali činjenica da četiri decenije nisu izgubili na otvaranju drugog dela nije nešto posebno veliko u partiji bez mnogo pluseva.


SRBIJA: U Lučanima se očekuje neizvestan meč (13:00). Kvota naše kladionice na pobedu Mladosti je 2.85, a TSC 2.35.


Deluje kao da trener Dejan Stanković nije uspeo da za malo više od mesec dana naštimuje orkestar. Zvižduci sa tribina su retkost, ali su u sjajnoj atmosferi zasluženi za ono malo što je pruženo na terenu. Kada su “uspavane” glavne poluge Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, onda nema “igre pod konac”. Pogotovo na sredini, gde veza ne veze. Seku Sanogo odrađuje svoj posao, a jedan Gelor Kanga je malo za kreaciju akcija. Fali još jedan, mada je izbor tanak posle nedolaska Ada iz Šerifa. Moraće da pomažu Nenad Krstičić ili Petar Stanić, koji je izvrnuo zglob.

Start sa dva napadača pokazao se kao pogodak u centar. Jasno je da posle izlaska Milana Pavkova deo “taktike” pao u vodu, a ulazak Rišaira Živkovića nije doneo željeni efekat. Ukočio je i Ohija, ali Norvežanin je pogodak. Na četiri meča, računajući prijateljske utakmice, pogodio je tri puta…

Od drugog pojavljivanja Kristijana Pićinija se očekivalo više. Napred bez učinka, nazad ne baš siguran. Ipak, prvi mu je meč, u novoj je sredini treba ga sačekati. Zvezda, međutim, nema mnogo dana ispred sebe da uhavti bolji ritam, pronađe formulu igre i deluje moćnije. Derbi s Partizanom je pred vratima.

POJAČANJA U KRAGUJEVCU Lalatović doveo robusnog golgetera! U Radnički stigao i golman

POBEDA SE PIŠE, STARI PROBLEMI OSTAJU Može li Partizan do kraja sezone da se oslanja na “nekog novog Mura”?

8 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.