Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

LEP POVOD Kapiten Srbije imao podršku prilikom rušenja rekorda u Amsterdamu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dušan Tadić i Stevan Stojanović (Foto: Privatna arhiva)

Od dolaska iz Sautemptona u Ajaks, postao je ljubimac navijača. Ubrzo je dobio kapitensku traku i predvodio je klub do uspeha i trofeja. Padali su velikani, a ove sezone se smeši nova titula.


PREMIJER LIGA: Od 15 igraju Totenhem – Lester, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40. 


U subotu je pobeđena ekipa Cvolea (3:0), a Dušan Tadić je bio u centru pažnje. Ne samo zbog majstorije, kod prvog gola, već po rekordu, koji je postavio. Odigrao je 124 utakmice u nizu za popularne “kopljanike” što mu je jedinom uspelo posle šest decenija.

Istorijskom meču za kapitena Srbije prisustvovao je i sportski direktor selekcije Srbije Stevan Stojanović. MaxBet sport je došao do ekskluzivne fotografije sa čuvene “Ajaks arene” u Amsterdamu.

Podrška asu je prijala, kao i razgovor oko daljih koraka sa “orlovima”, koji slede pre najavžnije svetske smotre u novembru u Kataru. Najbolja reprezentacija posle završene sezone se ponovo okuplja, a na programu su četiri meča u Ligi nacija od početka juna (Slovenija dva puta, Norveška i Švedska).

Na čelu će biti Dušan Tadić, koji je igrač od poverenja selektora Dragana Stojkovića.

PROČITAJTE JOŠ:

VAŽAN KORAK Borjan na golu protiv Vojvodine, a priliku dobija Italijan

SVI SU TU, SAMO NJEGA NEMA Bejl objasnio zašto nije bio na proslavi Realove titule

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.