Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SADA JE ZVANIČNO Sutjeska peti put šampion Crne Gore

Dopisnistvo CG

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Sutjeske (Foto: Facebook.com/FK Sutjeska)

Fudbaleri Sutjeske novi su šampioni Crne Gore! Baš kao 2018.godine, tako je i danas, nikšićki tim imao priliku da u Danilovgradu proslavi titulu. Sutjeska je na gostovanju Iskri slavila sa 3:0, a uz poraz Budućnosti od Dečića pod Goricom 2:1, Nikšićani su četiri kola pre kraja otišli na +14, čime je i teoretski šampionska trka završena.


PREMIJER LIGA: Od 15 igraju Everton – Čelsi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.73. 


Sutjeska ima 14 bodova više od Budućnosti, 24 od trećeplasiranog Dečića, a čak 29 od četvrtoplasirane Iskre, koja će po svemu sudeći igrati Evropu, a te brojke su potvrda kvaliteta i dominacije novog prvaka.

Lider je je protiv Iskre bio oslabljen, neigranjem Jovovića, Erakovića, Matanovića i Markovića, ali i pored toga stigao je do ubedljive pobede. U 29. minutu Knežević je sjajno uposlio Nikača, koji je odigrao povratnu loptu za Bubanju – 0:1. I u 69. minutu srpski internacionalac Knežević je pretrčao poslednju liniju Iskre, dodao do Nikača, koji je imao lak posao – 0:2.

DEČIĆ IZNENADIO U PODGORICI

Dečić je drugi put ove sezone savladao Budućnost pod Goricom. Budućnost je u 25. minutu ni kriva, ni dužna povela. Šutirao je Milošević, a lopta koju je odbranio golman Dečića Dragojević nesrećno je pogodila Drešaja i odbila se u mrežu – 1:0. Izjednačio je Fatos Bećiraj u 41. minutu golčinom sa 25 metara – 1:1. Budućnost je pravila pritisak, imala šanse, a onda je sevnula kontra – Janketić, za Marušića, za pobedu Tuzana, koji su praktično vizirali kartu za Evropu.

Zeta je savladala Podgoricu (1:0) i stigla na bod od Lješkopoljaca, pa će se do kraja voditi bitka za spas. Rudar je ostvario minimalnu pobedu protiv Petrovca (1:0), dok je Mornar upisao brejk na gostovanju Jezeru, tako da je Rudar sada na tri boda od Plavljana, što znači da se nastavlja i bitka za spas bez baraža.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

SVI SU TU, SAMO NJEGA NEMA Bejl objasnio zašto nije bio na proslavi Realove titule

POTPUNI HIT Sinovi preslikali akciju slavnih očeva! Ovo vredi pogledati… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.