Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

LEPŠA STRANA FUDBALA Ovakve uslove nemaju mnogi superligaši! Priboj se vraća na fudbalsku mapu Srbije!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: FK FAP Priboj

I dok se u nekoliko gradova grade potpuno novi stadioni, a ljubitelji fudbala s nestrpljenjem čekaju kada će se utakmice Superlige igrati na kvalitetnijim terenima, svedoci smo da se neki dueli nižih liga igraju u daleko lepšim ambijentima nego oni iz elitnog ranga. Primer brige o svom stadionu i poboljšanju uslova na njemu, pruža FAP iz Priboja.


LA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Atletik Bilbaa protiv Valjadolida u istoimenom gradu je 1.95. Utakmica počinje u 21.00.


Popularne “kamiondžije” trenutno se nalaze na trećem mestu Srpske lige Zapad i prema najavama iz kluba ne odustaju od borbe za plasman u viši rang. U subotu na stadionu kraj Lima FAP će ugostiti Mladi radnik iz Požarevca. Ulogu favorita Pribojci će pokušati da opravdaju u veoma lepim uslovima za igru, a sudeći po fotografijama koje dolaze iz tog grada sa jugozapada Srbije, sve je na vrhunskom nivou!

S obzirom da se radi o fudbalu iz trećeg po kvalitetu ranga, mora se priznati da ljudi iz pribojskog kluba ulažu velike napore kako bi ovaj objekat iz dana u dan bio sve bolji i lepši. Dve tribine, na kojima može da stane oko 5.000 gledalaca, očišćene su i “umivene”, tako da prisutni posetioci mogu da uživaju dok prate utakmicu. Nedavno je obnovljen i teren koji je sada dosta kvalitetniji nego ranije, a ima i onih koji smatraju da je bolji nego na mnogim stadionima Superlige.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK FAP 🔵⚪🔵⚪ (@fk_fap1955)

Trud, rad, ulaganje i napredak u svim sferama, treba pohvaliti. Pribojski srpskoligaš jedan je od pozitivnijih primera. Vođen ljudima koji vole fudbal, klub i grad iz koga potiče, FAP krupnim koracima ide ka povratku na staze svojih najslavnijih dana i godina.

Pribojska publika je prepoznala sve te pozitivne strane i vrednosti, pa iz utakmice u utakmicu dolazi u velikom broju kako bi na licu mesta podržala svoj klub. Već u subotu od 14.30 časova na ovom stadionu FAP će da dočeka Mladi radnik, sigurni smo, pred nekoliko hiljada navijača.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVI ŠOK Humska je crno-beli košmar… Partizan pogađao stative, Radnik mrežu (VIDEO)

NOVI DEBAKL PARTIZANA Duljaj se hvata ukoštac sa problemima: Rezultat nekada ne može da se kontroliše

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.