Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Levandovski: Nadam se da ću sledeće sezone da igram s Mesijem

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Robert Levandovski (Foto: Beta/AP)

Gde će Lionel Mesi da igra sledeće sezone? Pitanje na koje još ne postoji jasan odgovor. Čini se da od njegovog ostanka u Pari Sen Žermenu nema ništa, a sve glasnije se pominje povratak argentinskog čarobnjaka u Barselonu.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Vojvodine protiv Novog Pazara je 1.68. Meč počinje u 16:00.


Ove sezone Barsa je na dobrom putu da osvoji titulu u La Ligi, pošto 10 kola pre kraja ima 13 bodova više od drugoplasiranog Reala. Nema nikakve dileme da bi navijači najviše voleli da se Mesi vrati i predvodi ih u novim pohodima na trofeje.

Napadač Robert Levandovski igra fantastično. Do sada je na 36 mečeva u svim takmičenjima postigao 27 golova i upisao sedam asistencija. Poljak se nada da će da zaigra sa Lionelom Mesijem…

Mesi pripada Barseloni i ako se bude vratio to će da bude nešto neverovatno. Znamo da je njegovo mesto ovde, u Barseloni. Ne znam šta će da se dogodi, ali nadam se da ćemo sledeće sezone da igramo zajedno – rekao je Levandovski, a prenosi Mundo Deportivo.

PROČITAJTE JOŠ:

Čović: Jesmo cigani, pa ćemo možda da prosimo za 500.000 evra za Evroligu! Partizan može korak dalje, igraćemo maksimalno protiv Fenerbahčea

Panatinaikos bez važnog igrača stiže na megdan Partizanu?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.