Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Penal remi u Lionu, sve rešili doskorašnji saigrači

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Ni ove sezone im ne gine epizodna uloga u francuskom prvenstvu. Potpuno izjednačena bitka završena je kako i priliči, bez pobednika: Lion – Lil 1:1 (0:1).

Francuska 2: Na meču Bordo – Po, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru 1-1.

Sve je rešeno s bele tačke, a strelci su bili fudbaleri koji su do letos bili saigrači u Arsenalu. Nikolas Pepe je pred kraj prvog bio siguran, a na isti način je Aleksandar Lakazet pred kraj drugog poluvremena izjednačio.

Bio je to epilog meča na Žerlanu. Posle svega, ostaje utisak da će mesto u Ligi šampiona za bilo koju od ove dve ekipe da bude više od premije.

LIGA 1, 15. kolo

Petak

Lion – Nica 1:1 (0:1)

(Lakazet 89. penal – Pepe 38. penal)

Subota

17.00 Lans – Klermon

21.00 Ren – Tuluz

Nedelja

13.00 PSŽ – Okser

15.00 Brest – Troa

15.00 Lil – Anže

15.00 Monpelje – Rems

15.00 Nant – Ajačio

17.05 Srtrazbur – Lorijen

20.45 Monako – Marselj


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.