Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Empoli se ušuškao u sredini pred pauzu, Kremoneze i dalje bez pobede

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Detalj sa meča u Emčpoliju (Foto: Beta/AP)

Nekome će pauza da bude baš prijatna, a nekome baš i ne. Empoli je savladao Kremoneze i nastavak prvenstva će da sačeka ušuškan u sredini tabele Serije A – 2:0 (0:0).


Na meču Napoli – Udineze, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru 1-1.


Posle ne preterano zanimljivog prvog poluvremena, domaćin je ka pobedi krenuo već početkom nastavka. Strelac je bio 21-godišnji Nikolo Kambiađi koji je baš na početku drugog dela meča kročio na teren. Tačku je u finišu stavio Parizi.

Protiv sebi ravnih, Empoli beleži pobede kod kuće i to ga drži na poziciji na kojoj se nalazi. S druge strane, Kremoneze ostaje jedina ekipa u Setiji A bez pobede u sezoni. Već sada mu je potrebno čudo da ostane u eliti.

SERIJA A, 15. kolo

Petak

Empoli – Kremoneze 2:0 (0:0)

(Kambiađi 46, Parizi 88)

Subota

15.00 Napoli – Udineze

18.00 Sampdorija – Leće

20.45 Bolonja – Sasuolo

Nedelja

12.30 Atalanta – Inter

15.00 Roma – Torino

15.00 Monza – Salernitana

15.00 Verona – Specija

18.00 Milan – Fjorentina

20.45 Juventus – Lacio


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.