Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Mijailović: Pokušaćemo da pobedimo u poslednjem kolu zbog naših navijača (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Srđan Mijailović (Foto: Printscreen)

(Od izveštača MaxBet Sporta iz Berna)

Nažalost, nije uspela Crvena zvedza da se domogne nokaut faze Lige Evrope. Posle poraza u Bernu od Jang Bojsa (2:0) jasno je da će naredni meč protiv Mančester sitija da se igra samo za obraz.


LIGA ŠAMPIONA: U sredu od 21 igraju Benfika – Inter, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.55.


Svima nam je preteško zbog ovog poraza. Ne znam šta bih drugo rekao. Pokušaćemo da se dignemo i odigramo poslednju utakmicu što bolje možemo. Ako možemo i da pobedimo, zbog naših navijača jer će sigurno doći da nas podrže. Daćemo maksimum u poslednjoj utakmici – rekao je Srđan Mijailović posle meča.

NISU NAS NADIGRALI

Gde leži razlog poraza?

Nisu nas nadigrali. Imali smo nekoliko dobrih šansi, pogotovo u početku utakmice. Kada ih na ovom nivou ne iskoristiš obično budeš kažnjen. Pokušavali smo celu utakmicu da se vratimo u igru, ali nismo uspeli. Promašili smo neke šanse i u drugom poluvremenu.

Golovi su olako pali?

Dva gola posle prekida, nesrećno.

Deluje da niste dobili bitku na sredini terena?

Trudili smo se svi, videćemo gde je problem, analiziraćemo. ne bih da se mešam u to. Momci su dali maksimum. Moramo da se podignemo kako znamo i umemo i da ostvarimo bolje rezultate – zaključio je Mijailović.

 

3 Komentara

3 Comments

  1. Daki

    29.11.2023. at 06:24

    Ne trebate ni da igrate,a ne da izjavljujete ovakve gluposti

  2. Ljubitelj fudbala

    29.11.2023. at 08:40

    Prazan stadion sto posto

  3. Bg

    29.11.2023. at 10:31

    Bolje da pokusate da izgubite, to vam je sigurnije 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.