Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Ljubljančani rutinski sa Splitom, Podgoričani slavili u Zagrebu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Zakucavanje Karla Matkovića (Foto: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer)

Pred dolazak u goste Crvenoj zvezdi, Cedevita Olimpija je rutinski savladala Split koji je pružio solidan otpor. Bila je to deveta pobeda Ljubljančana u nizu.


Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Portland – Dalas biti ubačeno više od 224 poena.


Odskočili su Alen Omić sa 21 i Jogi Ferel sa 18 poena. U timu iz Hrvatske bolji od ostalih bili su Nelson sa 16 i Šorter sa 15 poena.

Studentski centar je bio pred porazom, ali je slavio protiv Cibone u Zagrebu. Ekipi Studentskog centra je produžetak obezbedio Džekson pogotkom sekund pre kraja za 77:77, a u dodatnih pet minuta gosti su bili znatno sigurniji i ostvarili važnu pobedu.

Pobedničku ekipu predvodio je sjajni Džekson sa 27 poena i šest asistencija. Blistavu partiju pružio je David Tasić dabl-dablom sa 23 poena i 10 skokova. Srpski internacionalac u timu Cibone, nekadašnji igrač Crvene zvezde i Partizana Aleksandar Aranitović ubacio je 14 poena uz šest skokova. najefikasniji u domaćoj rkipi bio je Mesiček sa 19 poena.

ABA LIGA, 15. kolo

Subota

Igokea – Mega 109:115 – produžetak

Cedevita Olimpija – Split 102:88

Cibona – Studentski centar 89:98 – produžetak

Nedelja

17.30 Zadar – Mornar

19.30 Budućnost – Crvena zvezda

Ponedeljak

18.00 Partizan – MZT Skoplje

Petak

FMP – Borac Čačak 107:81


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.