Budimo u kontaktu

ABA LIGA

SAOPŠTENJE BUDUĆNOSTI PRED ZVEZDU: Molimo vas bez vređanja, pre svega na ove dve osnove…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

U velikom derbiju 15. kola ABA lige Budućnost u nedelju od 19.30 dočekuje Crvenu zvezdu. Šampiona ABA lige čeka “pakao” u Morači.


ŠPANIJA U nedelju od 16.15 Almerija dočekuje Atletiko Madrid. Vreme je da se “jorgandžije” probude, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.75.


Domaćin apeluje na “Varvare”, ali i sve navijače da sportski i fer navijaju za svoj tim. Da ne vređaju protivnički tim. Zbog toga su i izdali kratko saopštenje za javnost:

Budućnost poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi – poručili su iz Podgorice.

TRENER BUDUĆNOSTI PRED ZVEZDU

Vlada Jovanović je lopticu favorita prebacio na polje Crvene zvezde. On je rekao da će njegov tim morati da bude maksimalno fokusiran ako želi pobedu.

Jedan zahtevan meč je ispred nas, Zvezda je u ovom trenutku apsolutni favorit. To nije jedan od najjačih timova u Jadranskoj ligi već igraju jako dobro u najjačem takmičenju u Evropi – Evroligi. Nas čeka meč gde ćemo morati da se okrenemo sami sebi. Pre svega u energetskom smislu i u smislu inteziteta. Ukoliko na nivou inteziteta ne odgovorimo na pravi način tog trenutka počinje problem. Tu ne govorimo o slaboj četvrtini, tu se radi o minutima. Ukoliko minut dva padnemo u intezitetu Zvezda će doći do svoje košarke. Pre svega moramo da budemo jako fokusirani i da odiramo na nivou inteziteta Zvezde – poručio je Jovanović.

Podsetimo, utakmica Budućnost – Crvena zvezda igra se u nedelju od 19.30. Podgoričani ne stoje najbolje na tabeli, jer imaju već pet poraza, dok su druge strane crveno-beli imaju samo jedan poraz, onaj šokantni od Zadra na svom parketu.

PREPORUČUJEMO:

OBRADOVIĆ SE PRAVDAO NA KLUPSKOJ TV ZBOG LJUBLJENJA GRBA: Odbacili su me iz porodice, niko na ulici nije hteo… (VIDEO)

“PČELE” NE STAJU Brentford precrtao i Bornmut

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.