Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PROVERA U ŠPANIJI Posle remija, Srbija na penale bolja od Amerike (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Golman Ivan Guteša u zagrljaju saigrača (Foto: FSS)

Remi, pa zatim bolja sa penala je bila Srbija. U prijateljskom meču u Marbelji, posle 90 minuta, nije bilo pobednika. Mlada selekcija i SAD su odigrali bez golova, ali su se dogovorili pre meča da na kraju šutiraju penale.


KONKAKAF Liga nacija: Na meču Kanada – Honduras, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za igru  1&D3+.


Naši momci su bili uspešniji, a dobrim odbranama se istakao debitant Ivan Guteša. Golman Grafičara je zaustavio dva jedanesterca rivalu, dok su četiri puta bili precizni Petković,Drezgić, Stanković i Mituljikić.

Delovalo je da su “orlići” motivisaniji i bilo im je baš važno da u dodatnom nadmetanju savladaju Amerikance. Izgleda da je poraz od Italije, pre nekoliko dana u Bačkoj Topoli (0:2) dosta “pomogao”.

Srbija je nastupila u sastavu: Ilić, Rogan, Drezgić, Djurić, Ergelaš, Petković, Miletić, Stanković, Knežević, Mitrović i Ratkov. U nastavku meča šansu su dpbili: Guteša, Lazić, Prijović, Miladinović, Vasiljević, Mituljikić i Baždar.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.