Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Loznica na nogama… Stigla dva Brazilca!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Danijel de Souza (Foto: Privatna arhiva)

Granice u sportu postoje da bi se rušile. U Srbiji su osvojili što se osvojiti  može, ali na tome se istinski šampioni nikada ne zaustavljaju, već hoće više. Pravi primer je klub malog fudbala Loznica Grad 2018.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Moldea protiv Volfsbergera je 1.55. Meč počinje u 19:00.


Proške sezone osvojena je dupla kruna, prvenstvo i Kup Srbije, što je najveći uspeh u istoriji kluba. Kao nacionalni prvak stekao je pravo ušešća u UEFA Futsal Ligi šampiona gde će u okviru preliminarne runde da se takmiči u grupi D koju čine još Minerva Futsal (Švajcarska), koji je ujedno domaćin turnira čiji prvak stiče pravo igranja u narednoj, glavnoj rundi takmičenja, Vesteralen Futsal (Norveška) i Folgore (San Marino). Turnir se održava od 25. do 28. avgusta, u Bernu.

Da bi što spremnije dočekali sva iskušenja koja ih očekuju u novoj sezoni, Lozničani su angažovali i dva futsalera iz Brazila. To su Danijel de Souza koji ima bogatu internacionalnu karijeru u futsalu i njegov zemljak Eduardo Tabordi dos Santoš koji je svoju karijeru gradio u Brazilu.

Eduardo Tabordi dos Santoš (Foto: Privatna arhiva)

Uz dva Brazilca u sastavu KMF Loznice se nalazi i nekoliko reprezentativaca Srbije poput Marka Perića, Mladena Kocića, Denisa Ramića, Jakova Vulića, Aleksandra Janjića, Đorđa Rosića, Miloša Stojkovića i Marka Avramovića koji će sigurno igrati zapaženu ulogu u Ligi šampiona. Nema nikakve sumnje da će Lozničani ujedno da budu i najveći favorit za osvajanje nove duple krune.

PROČITAJTE JOŠ:

ODJECI IZ HAIFE Zvezdi škripi u odbrani, ipak Makabi i Ligu šampiona drži u svojim rukama

VEDRIJE NAD BANJICOM “Građevinarima” skinuta suspenzija, stižu pojačanja za nastavak sezone

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.