Budimo u kontaktu

ITALIJA

NOVA ŠANSA Luka Jović u špicu Milana protiv Fiorentine, Žiru van stroja

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Luka Jović (foto: Starsport)

Već dugo srpski reprezentativac nije na svom nivou i vreme je da se to promeni. Luka Jović je nekoliko puta ove sezone spletom okolnosti dobijao šansu u napadu “rosonera”, a kako stvari stoje dobiće je i večeras na utakmici protiv Fiorentine.


LA LIGA: Atletiko Madrid – Majorka (21.00), kvota na pobedu domaćina pri čemu će da postigne najmanje dva gola u kladionici Maxbet iznosi 1.70


Naime, Milan ima dosta kadrovskih problema. Između ostalih van stroja je i Rafael Leao, a Stefano Pioli večeras ne može da računa ni na Olivija Žirua koji odrađuje suspenziju zbog kartona.

Tu bi trebalo da se ukaže nova prilika za napadača srpske reprezentacije da se nametne i zaradi poverenje svog trenera. Kako italijanski mediji najavljuju, po bokovima će da deluju Samjuel Čukvueze i Kristijan Pulišić, dok će Jović da se nađe u samom špicu napada.

Podsetimo, nekadašnji napadač Real Madrida je prošle sezone bio na pozajmici u Fiorentini, za koju je upisao 31 nastup i postigao šest golova.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.